"Στη Rimex έχουμε πρόσβαση σε ένα εκτεταμένο δίκτυο επιλεγμένων προμηθευτών. Αυτό μας επιτρέπει να διαλέγουμε τα ζώα που ικανοποιούν τις απαιτήσεις σας"

RIMEX Livestock Trade

Η Εταιρεία

H Rimex ιδρύθηκε από τους αδερφούς Χρυσαφούδη πριν 15 χρόνια με σκοπό την εισαγωγή ζώων από Γερμανία και με όραμα να παρέχουν επιλεγμένα ζώα και υποστηρικτικές υπηρεσίες στους Έλληνες κτηνοτρόφους ώστε να βοηθήσουν στην ανάπτυξη τους. Από τότε, η εταιρεία έχει διανύσει μια πολύ επιτυχημένη πορεία, εξυπηρετώντας κτηνοτρόφους, συνεταιρισμούς αγελαδοτρόφων και ζωέμπορους στην Ευρώπη, Βόρεια Αφρική, Μέση Ανατολή, Τουρκία και Ρωσία. Σήμερα η Rimex είναι ηγέτης στην εισαγωγή και μεταφορά βοοειδών από Ευρώπη και μεταφέρει χιλιάδες επιλεγμενα ζώα κάθε χρόνο σε οποιαδήποτε μέρος του κόσμου λόγω της άρτιας οργάνωσής της, των σύγχρονων μεταφορικών μέσων που διαθέτει και των στρατηγικών της συνεργασιών.Προσωπικό

To έμπειρο προσωπικό της Rimex είναι προσηλωμένο στην άρτια εξυπηρέτηση των πελατών, την ασφάλεια και την φροντίδα των ζώων.

After sales service

H Rimex, γνωρίζοντας πόσο σημαντική είναι η επένδυσή των πελατών της, δίνει μεγάλη έμφαση στην παροχή συμβουλών μετά την πώληση. Η υπηρεσία αυτή αποτελεί προσωπική μέριμνα των ιδιοκτητών της Rimex και υποστηρίζεται από τις εξειδικευμένες γνώσεις του προσωπικού της εταιρείας.Εγκαταστάσεις

Με γραφεία σε Ελλάδα και Γερμανία, η Rimex επιτυγχάνει την ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση του τοπικού αλλά και διεθνούς πελατολογίου της.
Το 2017 η εταιρεία προχώρησε σε μια σημαντική επένδυση, την κατασκευή μιας σύγχρονης μονάδας στέγασης και καραντίνας ζώων χωρητικότητας 400 θέσεων, η οποία τηρεί όλες τις προδιαγραφές της Ευρωπαικής νομοθεσίας. Εκεί, τα ζώα προετοιμάζονται για την μεταφορά τους, ενώ το εξειδικευμένο προσωπικό εξασφαλίζει άριστες συνθήκες υγιεινής. Στη συνέχεια, με ασφάλεια, γίνεται η μεταφορά των ζώων με ιδιόκτητα οχήματα.